Golf på Gran Canaria

Den paradis øen Gran Canaria menes at være fødested for golf i Spanien. Den første klub til pioner golf på øen blev grundlagt i 1891.

Det er let at se, hvorfor Gran Canaria er så tæt forbundet med golf, som året rundt solskin og tørre forhold giver perfekte spilleforhold.

Der er otte pragtfulde golfbaner i Gran Canaria, alle designet af fagfolk, der tilbyder verdensklasse golf i rolige og rolige forhold.

Mange af de bedste baner på øen er placeret tæt på fantastisk kvalitet indkvartering i Maspalomas.

Som Gran Canria har fremragende vejnet, det er hurtigt og nemt at rejse mellem kurser og indkvartering, hvilket giver en problemfri ferie. Der er gode offentlige transportforbindelser og meget overkommelige tilbud på biludlejning.

Maspalomas Golf betragtes som en af ​​de bedste baner i Gran Canaria.

Denne 18 hullers, par 73 golfbane ligger ved siden af ​​Maspalomas-klitterne.
Banen er designet af Mackenzie Rose. Kurset er tæt på havet, giver en vidunderlig udsigt og en blid brise på herlige varme dage.

Salobre Golf and Resort (North) er en 18 hullers, par 72 golfbane, designet af Ron Kirby. Kurset er et af de nyeste på øen (indviet i 2008) giver en spændende ny udfordring for golfspillere besøger øen.

Sanbre Golf and Resort (South) er en 18 hullers, par 71 golfbane, designet af Roland Faure. Denne varieret kursus er velegnet til golfspillere på alle niveauer. Kurset tilbyder en storslået udsigt over havet og bjergene i fornemme område af El Salobre.

Lopesan Meloneras er en 18 hullers, par 71 golfbane designet af Ron Kirby. Kurset er placeret ud til havet i feriebyen Costa Melonerias. Kurset kan prale 9 huller med udsigt over bjergene og 9 huller med en storslået udsigt over det klare hav.

Golfspillere på alle niveauer besøger Gran Canaria for at nyde en bred vifte af kurser. Specialister på øen kan rådgive hvilke kurser der er bedst egnet til evner hver gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *